Menu
Your Cart

Vilkår og betingelser

Hva koster frakt fra Skinnlue?

Vi har standard fraktpris på kr 49 på alle ordrer unntatt til Svalbard og utlandet. Her gjelder egne satser via Posten


Hvor lang tid tar leveringen?

Vi sender normalt ut pakker hver eneste dag og så fremt du bestiller før kl. 12 er det stor sannsynlighet for at vi får sendt leveringen til deg samme dag. Hvor lang tid det tar før du mottar pakken på postkontoret/post i butikk eller i postkassen avhenger helt i hvilken landsdel du befinner deg i. Vi sender ut fra lager i Nordland.
Vi benytter kun Posten og leverer de fleste pakker slik at du får pakkene rett i postkassen (avhengig av størrelse, vekt, antall osv.)


Tilbyr dere ekspresslevering?

Det er ikke mulig å bestille ekspresslevering i nettbutikken. Dog kan du ta kontakt med vår kundeservice som kan ordne dette for deg. Kunden må betale det fulle beløpet for ekspresslevering.


Svalbard:

Det tilkommer et gebyr til Posten på 260 kr for alle pakker til Svalbard. 


Leveranser:

Ordrer plassert før 14.00 behandles på samme dag og leveres vanligvis i løpet av 1-3 dager. Leveransen skjer direkte til den adressen du har angitt ved bestilling
 
Priser:

Alle priser vises i Norske kroner og er inkludert MVA. I handlekurven ser du totalprisen inkludert alle avgifter.
 
Betaling:

Betaling skjer ved den valgte betalings i kassa. Betalingsmåten levert av Bambora og vi tilbyr kortbetaling, Vipps betaling og faktura/delbetaling. Trekk av kort gjøres når varen er sendt.
Gavekort er gyldig i 3 måneder etter betaling.
Faktura & delbetaling:

I samarbeid med Walley tilbyr vi en trygg og enkel faktura- og delbetalingsløsning. Tjenesten tilbyr deg en engangskreditt som betaling for dine kjøp. Engangskreditten innebærer at kreditten er bundet til det enkelte kjøp og at du som forbruker ikke har noe ytterligere utestående kredittforhold med Walley.
Ved valg av faktura er forfallstiden 14 dager. Faktura sendes til den e-postadressen du har oppgitt eller til din folkeregistrerte adresse avhengig av ditt valg av distribusjonsmåte på kjøpstidspunktet. Ved valg av faktura kan du velge å betale hele beløpet med en gang eller alternativt logge inn på bill.lindorff.no og søke om en delbetalingsavtale.


For å kunne benytte tjenesten må du på kjøpstidspunktet ha en permanent og offisiell norsk bostedsadresse og være minst 18 år gammel. Betalingsmåten er bare tilgjengelig for privatpersoner, og forutsetter at du har tatt vare på dine økonomiske forpliktelser og har en god betalingshistorikk.


En kredittsjekk gjennomføres i forbindelse med kjøpet. Kredittvurderingen utføres av Collector Bank, og informasjonen vil ikke bli lagret hos nettbutikken hvor kjøpet blir utført. Din personlige informasjon vil kun bli benyttet til å beslutte om kreditt skal gis eller ikke. Ved for sen eller uteblitt betaling tilkommer purregebyr og forsinkelsesrente og eventuelle omkostninger ved inkasso.


Spørsmål knyttet til din faktura eller delbetaling:

Walley (tidligere Collector Bank) kundeservice hjelper deg med alle spørsmål angående din faktura eller delbetaling. Se informasjon på Walley.se


Pris:

En fakturaavgift kan tilkomme på faktura med 14 dagers forfall. For delbetaling påløper et månedlig gebyr på NOK 39 og en rente på 21 %. Normalt tilbys delbetaling over 3, 6, 12 eller 24 måneder spesifisert i henhold til kjøpesum.
 
Skadede varer og reklamasjonsrett:

Når du mottar din ordre, er det viktig å sjekke varene for skader eller feil. Skulle varen være skadet eller ødelagt, kan du kontakte oss via [Link eller epost] for videre instruksjoner. Du har to års reklamasjonsrett i henhold til norsk lov.


Angrerett / retur

Som kunde har du rett til å heve kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varene. Angreretten kan kun benyttes dersom varen kan returneres i originalemballasjen, og er i det vesentlige uforandret. Du har rett til å åpne pakken og prøve produktet, men det må ikke brukes utover det. Når du benytter deg av angrerett betaler du selv returfrakten
Hvis du benytter din rett til å heve kjøp, vil vi tilbakebetale hele beløpet av varene, minus våre fraktkostnader, så snart som mulig - senest innen 7 dager fra den datoen vi har mottatt varene.

En evt. retur må være oss i hende innen 14 dager etter mottatt vare om ikke noe annet er avtalt.
 
Se også forbrukerrådet eller lov om fjernsalg.
 
Hvordan returnerer jeg en vare?

Kontakt oss først på e-postadressen kontakt@skinnlue.no for avtale om retur.

En evt. retur må være oss i hende innen 14 dager etter mottatt vare om ikke noe annet er avtalt.

Har du spørsmål vedrørende retur?

Ta kontakt med oss på kontakt@skinnlue.no Vi svarer som regel raskt både kveld og hverdager innen 24 timer.


Juridisk navn: NorSys AS - Org. nr 925510025MVA