Menu
Your Cart
Vi bruker cookies for å bedre brukervennligheten på skinnlue.no. Dette godkjenner du ved å benytte deg av nettsiden.

Konseptet

Med stadig økende friluftsintereresse i Norge de siste ti årene, såg vi at det manglet noen vesentlige produkter på markedet. Nemlig de gode, gamle håndlaga skinnluene og vottene som har blitt brukt i generasjoner. Som har vært et kjært produkt til våre foreldre, besteforeldre, oldeforeldre og langt tilbake i tid. For å si det på en annen måte, de gikk ikke ut i skogen eller reiste på havet uten skinnlua!

Visjonen til Skinnlue er enkel: Tilby skinn- og ullprodukter og friluftsrelaterte produkter av utmerket kvalitet til en fornuftig pris.

Etter mange undersøkelser og mye testing, falt valget på å importere produktene i utlandet. Dette for å holde kvaliteten på høyest mulig nivå innenfor rimelighetens grenser.
Hadde vi produsert varene i Norge, måtte vi enten ha gått ned på kvaliteten eller holdt høyere priser. For å redusere kostnadene ytterligere, har vi kun en nettbutikk og ingen fysiske butikker. 
 
Siden oppstarten har vi solgt hundrevis av produkter, og vi er stolte av vi ikke har fått en eneste reklamasjon på grunn av kvaliteten!

Org.nr. 925 510 025 - NorSys AS